Sykefravær

Overskudd bidrar til at medarbeiderne i din bedrift leverer i henhold til forventning.

En viktig del av vår leveranse er å bidra til at det er meningsfyllt å gjøre jobben. Når jobben er viktig og arbeidsmiljøet godt går “sykefraværet” ned.

Det er ingen som vet hva reelt fravær er på grunn av sykdom, men det er neppe over 2%. Fravær utover 2% i større bedrifter innebærer potensial for økt effektivitet, arbeidsglede, bedre arbeidsmiljø og gladere medarbeidere.

Hvis du virkelig mener det du skriver i årsberetningen om at “medarbeiderne er vår viktigste ressurs” så bør du ringe oss.

manuele-sangalli-253248-unsplash.jpg

Økt konkurransekraft

Det største forbedringspotensialet i laget er ofte de som trekker lagets prestasjoner ned. Og symfonien blir ikke vakker når noen spiller i utakt.

20% av dine kolleger har en livssituasjon som ikke er bærekraftig. De aller fleste gjør store forbedringer med hjelp av Overskudd.

larisa-birta-102093-unsplash.jpg

 Beredskapstrening

Overskudd leverer verdens første og eneste faktabaserte løsninger for beredskapstrening.

Med erfaring fra US Navy, Politiets Livvakttjeneste, Tingretten, Lagmannsretten og mental forberedelse i idrett har Overskudd en unik løsning for å være god nok når det gjelder.

jametlene-reskp-769516-unsplash.jpg

Rekruttering

Overskudds rekrutteringsprosess revolusjonerer mulighetene for å sikre riktig person på rett plass. Den gir alle deltakere i prosessen større innsikt og større muligheter. Her er noen deler av prosessen

Overskudd

Overskuddstesten gir informasjon til brukerne om de er i vater. Hver bruker kan velge å legge denne testen frem i søkeprosessen.

Personlighet

Vi bruker Big 5 personlighetstest og legger spesielt vekt på det andre unngår: Integritet.

Evner

Evnetester er ofte en omskrivning av IQ tester for å unngå at enkelte kan bli provosert. Vi tester evner på flere områder, blant annet multitasking

Gjennomføringsevne

Vår evne til å gjennomføre oppgavene våre er svært forskjellig. Jobber som er kompliserte og innebærer ambisiøse mål krever personer med høy gjennomføringsevne.

 

rawpixel-196464-unsplash.jpg

Lederutvikling 

“Anyone who is capable of getting themselves made President should on no account be allowed to do the job.” 
― Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Å forstå seg selv og være i stand til å løse sine egne utfordringer er en grunnleggende forutsetning for å kunne lede andre.

Overskudd hjelper ledere til selvinnsikt og deler fakta om effekten av godt lederskap i organisasjoner.

bud-helisson-465328-unsplash.jpg

Vil du måle effekten av friskere, mer inspirerte og effektive medarbeidere?

Vil du forbedre tilstedeværelse på jobb, kvalitet på leveranser, salg og årsresultat?

SetWidth2048-carousel-workSports-BusinessAthlete-810x446_c.jpg