Helse

Overskudd  bistår internasjonale virksomheter med å nå sine mål. 

Med moderne sensorer og programvare analyserer vi  fysiologisk og mental tilstand hos enkeltpersoner og team under mentale og fysisk prestasjoner. Analysen danner grunnlag for justering av søvnrutiner, treningsprogram, mental innstilling og prioritering av oppgaver. Formålet med justeringen er bedre prestasjoner og bedre utholdenhet for enkelt personer og team. Dette gir økt salg, økt kundetilfredshet, medarbeidertilfredshet og bedre økonomi. Det gir også økt livskvalitet.

Prestasjoner

Vi hjelper verdens beste idrettutøvere med tilsvarende justeringer. For idrettsutøverne er belønningen økt idrettsglede, bedre prestasjoner, økte sponsorinntekter og forlengelse av karrièren.

Vi bistår pasienter med å legge redusere stress og dermed å legge til rette for en mer positiv utvikling av sykdomsforløpet.

Overskudd

Våre tjenester er basert forskning gjennom mange år og erfaring fra samarbeid med flere tusen medarbeidere i norske bedrifter, samt utøvere og trenere på norske og amerikanske landslag i langrenn, kombinert, hopp, alpint, fotball, sykkel, judo, seiling, sprangridning og triathlon.

Vi samarbeider med helseforetak og fagpersonell innen helse som leger, kiropraktorer, fysioterapeuter og psykologer. Vi samarbeider også med NTNU og FIS (Det internasjonale skiforbundet) om å hindre skader og overtrening blant idrettsutøvere, samt legge til rette for bedre prestasjoner.

Overskudd er et norsk aksjeselskap stiftet i 2017.
Vi har kontor i Oslo og i Colorado, USA.

Overskudd legger til rette for at samarbeidspartnere kan yte bedre service overfor sine kunder. Hvis du er interessert i å yte bedre service overfor dine kunder så hører vi gjerne fra deg.