Kondisjon

Det er nær sammenheng mellom god restitusjon og god kondisjon. Ved å fokusere på restitusjonen fremfor å fokusere på hvor mye man orker å trene, utvikler utøverne konkurransefortrinn på kort og lang sikt.

Hør etter neste gang noen blir intervjuet å TV. Hvor ofte hører du  betegnelsen "overskudd"?


Kraft

Når du trener bryter du deg ned. Når du resituerer, gjene når du sover, bygger kroppen seg opp. Hvis du vil utvikle kraft, så må du restituere godt.

Med Overskudd testing kan du ligge på kanten av det du tåler, uten å bikke over. Mange av konkurrentene dine bikker over og kommer bak deg på resultatlisten.


Mentalt tilstede

Hopp og kombinert er veldig interessante idretter i forhold til mental tilstedeværelse. Det er lurt å treffe hoppkanten. Det er også lurt å bevege hver mindte del av kroppen riktig for å hoppe langt.


Balanse

De som ikke kommer så langt i sport tror at idrett handler om å bite tenna sammen og tåle det.

Ved å bite tenna sammen blir man stiv i kjeven og i muskelen forøvrig, man puster dårlig og utvikler lite kraft.

Ved å fokusere på balanse mellom belastning og restitusjon og samtidig fokusere på å skape fremgang uanstrengt, holder du antagonistene på avstand.

Balanse gir resultater


Idrett som business

Når du presterer på et så høyt nivå som du gjør, har du både talent, treningvilje og andre ressurser. Kanskje er du veldig inspirert, kanskje hviler du veldig godt, kanskje er du veldig systematisk. Du liker å vinne.


Med et samarbeid med Overskudd er lettere å vinne over tid. Du får et støtteapparat som hjelper deg til å finne balansen som gjør at du er restituerer bedre, har høyere livskvalitet og presterer bedre.